Bucas outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Bucas. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Bucas uitverkoop

Bucas is een Iers bedrijf dat is opgericht in 1981 in Cork. Het is een echt Iers bedrijf dat de Ierse traditie mengt met de laatste ontwikkelingen in de industrie en daarnaast kijkt naar wat er gebeurt in andere industrieën. Door verder te kijken dan de eigen industrie loopt zij voorop in haar markt als het gaat om innovatie en technische verbeteringen. Sinds haar oprichting heeft zij het merendeel van haar producten geëxporteerd over de gehele wereld. Zij is vanaf het begin een innoverend bedrijf geweest maar daarnaast wil ze dat haar producten er leuk uitzien en voegt ze soms prints toe aan haar collectie.

Innovatie paardendekens

Al in 1982 heeft Bucas zijn eerste doorbraak op het gebied van innovatie. Zij produceerde in dit jaar het eerste waterafstotende paardendeken. Aan het einde van de jaren tachtig was het bedrijf zo ver dat het waterafstotende en ademende paardendekens had ontwikkeld. In de jaren negentig ging de ontwikkeling door en produceerde Bucas het eerste lichtgewicht waterafstotende paardenkleed wat gebruikt kan worden bij hogere temperaturen. In 2000 was er een doorbraak op het gebied van bescherming tegen UV straling voor het paard. Naast innovatie werd uiterlijk van de paardendekens ook steeds belangrijker en naast de ‘saaie’ grijzen dekens kwamen er dekens met leuke prints.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Bucas. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-32% ScheppachTS310Zaagtafel-2200W-230V-315X30mm

€ 676,00

459,11

EUR Gereedschapcentrum.nl InStock new
Gereedschapcentrum.nl
robaBoxmatras75x100cm

€ 52,40

41,99

EUR Pinkorblue.nl InStock new
Pinkorblue.nl